Starački dom

Pisma zahvale zadovoljnih korisnika

Draga Anita

Ovim putem želim izraziti veliku zahvalu prvenstveno Tebi a onda i konceptu po kojem je Dom Zlatna Jutra uređen. U situaciji u kojoj je Covid 19 onemogućio human život ljudima, Ti si nam dala sve mogućnosti da prenesemo poruke i usrećimo svoje voljene.

Dala si nam i daješ, ogromnu profesionalnu i ljudsku podršku i gotovo da si nas, kao članove obitelji, razmazila svojom susretljivošću u svakom trenutku. Sve što je potrebno, rješava se s lakoćom i na tome sam neizmjerno zahvalna. Brza reakcija i komunikacija sa bolnicama i liječnicima, posebno je na visokoj i kvalitetnoj razini i uvelike podrška u izvanrednim stuacijama gdje obitelj ne može reagirati za svoje voljene. Iz iskusutva znam, da je zdravstvo u ovo vrijeme, na jednoj nehumanoj i neprofesionalnoj razini stoga nam je Tvoja podrška, neprocjenjiva .

Hvala na izuzetno profesionalnoj i visokokvalitetnoj njezi. Pristup koji si nam dala i daješ, u nama članovima obitelji , daje osjećaj povjerenja i sigurnosti jer je naša mama u najboljim stručnim rukama. Vrlo kvalitetna oprema, brza reakcija, profesionalnost, ljudskost, fleksibilnost. SVE +10!

Želim pohvaliti i interijer i urednost Doma Zlatna Jutra. Hvala od srca ! Preporučit ću ustanovu svakako svojim prijateljima.

Maja Prović, kći Štefice Prović korisnice Doma

 

Postovani, Zahvaljujem od srca sestri Aniti i njenom timu na angažmanu, kompetentnosti, medicinskoj stručnosti i profesionalnom pristupu kako u odnosu sa štičenikom tako i sa obitelji. Iznimno se zahvaljujem sestri Aniti, kao voditelju doma, “Zlatna jutra” na exaktnom rješavanju problema, vezano za zdravstvene poteškoće moje majke, na bezupitnom odvajanju vremena za svaki razgovor, bez odgadjanja i otvorenom uhu za rješavanje postojeće teske situacije.

S štovanjem Tanja Sterle, München

 

Poštovana i draga Gđa SLAĐANA!! Još je jedna godina iza nas koja je svjedok oporavka našega dragog tate Josipa Španjola, Vašom zaslugom kao vlasnicom Doma Zlatna jutra i Vašeg velikog tima medicinskih sestara i tehničara, kompletnog osoblja i svih djelatnika.

Zahvaljujemo Vam na izvrsnosti u svim sferama djelovanja, prije svega na vrhunskoj medicinskoj njezi, predanosti, brižnosti, dostupnosti a iznad svega Vašoj ljudskosti koju Vi draga Slađana imate a to je vaše veliko srce i ljubav za ljude, predivna energija koju prenosite na sve vaše djelatnike a tako i na našu obitelj i time nas osvojili u potpunosti.

Pažnju i sigurnost kojom je okružen nas dragi tata kao korisnik doma ZLATNA JUTRA neizmjerno nam puno znači …

Volimo Vas i iznimno cijenimo !!
Uvijek Veliko hvala !!
S poštovanjem Sandra i Mira Španjol, obitelj korisnika Vaše cijenjene ustanove DOMA ZLATNA JUTRA ❤❤

 

———————————-

Jako sam zadovoljna osobljem, hranom i pićem…sa svime. Lijepo mi je ovdje.
VIDALIN MARICA

———————————-

Zadovoljna sam sa svime u domu isto kao i moja obitelj.
Posebno sa dočekom Nove godine i hranom. Ljepše mi ne može biti.
GAŠPARIĆ MARICA

———————————-

Sretna sam u domu, posebno sa osobljem i brigom koju mi pružaju. Jako sam zadovoljna sa hranom.
KNEZ ŠTEFICA

———————————-

Sve mi je predivno. Jako sam zadovoljan. Posebno se zahvaljujem šefici.
Kuhinja je fantastična. Lijepo nam je u domu sa ovako divnim osobljem.
MATAHLIJA VLADIMIR

———————————-

POHVALE DOMU ZA STARIJE OSOBE
ZLATNA JUTRA

Dana 29.05.2016. godine dogodio mi se komplicirani prijelom bedrene kosti. Izvršena je operacija u KBC Rebro i 06.06.2016. godine smještena sam u stacionar Dom za starije i nemoćne osobe REZIDENCIJA KASTELAN, ZAGREB-ČEHI IV sisački odvojak 18b, gdje sam uz dva mjeseca samo ležala, a zatim sam počela sa hodanjem uz minimalno opterećenje noge pa sve malo više i više. Za cijelo vrijeme
moram pohvaliti osoblje doma o neizmjernoj brizi oko mene i mojeg oporavka. Nažalost prva opercija nije uspijela, došlo je do komplikacija pa su mi 25.08.2017. ponovno izvršili operaciju i ugradili umjetni implatant zajedno sa kukom i sada se pomalo normalno oporavljam.

Budući da sam već dugo vremana u domu došlo je do određenih promjena tako da je moja zgrada stacionara od 01.06.2017.promijenila naziv i sada se zove DOM ZA STARIJE OSOBE Z L A T N A   J U T R A I vlasnica je gđa. Slađana Kastelan.
Nakon toga izvršeno nekoliko značajnih adaptacija u svrhu unapređenja i kvalitete smještaja. Dana 15.12.2017. godine upriličen je domijenak za korisnike, članove njihovih obitelji i suradnike koji je bio obilat sa hranom, pićem i DJ muzikom te domaćim kolačima, a mi
korisnici koji iz nekih svojih razloga nismo išli u I kat na domijenak bili smo posluženi u prizemlju sa svime što se nudilo i u I katu.
Za svaku pohvalu! Povodom božićnih blagdana o izboru menia za ručak dogovoreno je da za ručak bude juha, pečena purica, mlinci i francuska salata, a za večeru je bila šunka i francuska salata, a tko je htio mogao je dobiti i pečenu puricu. Na dan Svetog Stjepana za ručak je dogovorena sarma i pire krumpir a za večeru je bio anjgemahtec i tko je želio mogao je dobiti sarmu.
Na Staru godinu za korisnike je pripremljen doček Nove godine u podrumskim prostorijama uz televizijski program, pečeni odojak i janjetina, sa francuskom i grah salatom a za piće voćni sok, pivo i vino, te 3 vrste kolača. Program smo gledali do 0,30 i nakon čestitanja
razišli smo se svaki u svoju sobu. Na samu Novu godinu opet smo imali svečani ručak fina juha, odojak, janjetina, pečeni krumpir, francuska salata ili grah salata, a za užinu Kolači. Za večeru je bila huhana šunka, francuska ili grah salata i tko je htio mogao je dobiti i
odojak ili janjetinu.

Za svaku pohvalu briga oko bolesnika , njega po potrebi svakog bolesnika, vedri osmijeh osoblja i odnos prema korisnicima.
Posebno naglašavam koliko je truda i financije uloženo da bi nam se načinio zimski vrt ugodan za dnevni boravak u kojem će se promijeniti namještaj, postavljen je kamin sa drvima, veliki televizor stolovi, stolice i mnogo ukrasnog cvijeća.

Zagreb, 16.04.2018.
Korisnica doma Katarina
Ostali podaci poznati na recepciji doma.