Starački dom

Pisma zahvale zadovoljnih korisnika

———————————-

Jako sam zadovoljna osobljem, hranom i pićem…sa svime. Lijepo mi je ovdje.
VIDALIN MARICA

———————————-

Zadovoljna sam sa svime u domu isto kao i moja obitelj.
Posebno sa dočekom Nove godine i hranom. Ljepše mi ne može biti.
GAŠPARIĆ MARICA

———————————-

Sretna sam u domu, posebno sa osobljem i brigom koju mi pružaju. Jako sam zadovoljna sa hranom.
KNEZ ŠTEFICA

———————————-

Sve mi je predivno. Jako sam zadovoljan. Posebno se zahvaljujem šefici.
Kuhinja je fantastična. Lijepo nam je u domu sa ovako divnim osobljem.
MATAHLIJA VLADIMIR

———————————-

POHVALE DOMU ZA STARIJE OSOBE
ZLATNA JUTRA

Dana 29.05.2016. godine dogodio mi se komplicirani prijelom bedrene kosti. Izvršena je operacija u KBC Rebro i 06.06.2016. godine smještena sam u stacionar Dom za starije i nemoćne osobe REZIDENCIJA KASTELAN, ZAGREB-ČEHI IV sisački odvojak 18b, gdje sam uz dva mjeseca samo ležala, a zatim sam počela sa hodanjem uz minimalno opterećenje noge pa sve malo više i više. Za cijelo vrijeme
moram pohvaliti osoblje doma o neizmjernoj brizi oko mene i mojeg oporavka. Nažalost prva opercija nije uspijela, došlo je do komplikacija pa su mi 25.08.2017. ponovno izvršili operaciju i ugradili umjetni implatant zajedno sa kukom i sada se pomalo normalno oporavljam.

Budući da sam već dugo vremana u domu došlo je do određenih promjena tako da je moja zgrada stacionara od 01.06.2017.promijenila naziv i sada se zove DOM ZA STARIJE OSOBE Z L A T N A   J U T R A I vlasnica je gđa. Slađana Kastelan.
Nakon toga izvršeno nekoliko značajnih adaptacija u svrhu unapređenja i kvalitete smještaja. Dana 15.12.2017. godine upriličen je domijenak za korisnike, članove njihovih obitelji i suradnike koji je bio obilat sa hranom, pićem i DJ muzikom te domaćim kolačima, a mi
korisnici koji iz nekih svojih razloga nismo išli u I kat na domijenak bili smo posluženi u prizemlju sa svime što se nudilo i u I katu.
Za svaku pohvalu! Povodom božićnih blagdana o izboru menia za ručak dogovoreno je da za ručak bude juha, pečena purica, mlinci i francuska salata, a za večeru je bila šunka i francuska salata, a tko je htio mogao je dobiti i pečenu puricu. Na dan Svetog Stjepana za ručak je dogovorena sarma i pire krumpir a za večeru je bio anjgemahtec i tko je želio mogao je dobiti sarmu.
Na Staru godinu za korisnike je pripremljen doček Nove godine u podrumskim prostorijama uz televizijski program, pečeni odojak i janjetina, sa francuskom i grah salatom a za piće voćni sok, pivo i vino, te 3 vrste kolača. Program smo gledali do 0,30 i nakon čestitanja
razišli smo se svaki u svoju sobu. Na samu Novu godinu opet smo imali svečani ručak fina juha, odojak, janjetina, pečeni krumpir, francuska salata ili grah salata, a za užinu Kolači. Za večeru je bila huhana šunka, francuska ili grah salata i tko je htio mogao je dobiti i
odojak ili janjetinu.

Za svaku pohvalu briga oko bolesnika , njega po potrebi svakog bolesnika, vedri osmijeh osoblja i odnos prema korisnicima.
Posebno naglašavam koliko je truda i financije uloženo da bi nam se načinio zimski vrt ugodan za dnevni boravak u kojem će se promijeniti namještaj, postavljen je kamin sa drvima, veliki televizor stolovi, stolice i mnogo ukrasnog cvijeća.

Zagreb, 16.04.2018.
Korisnica doma Katarina
Ostali podaci poznati na recepciji doma.