O nama

Dom Zlatna jutra pruža ljudima ono što je najvažnije kada shvate…

Zapravo, na svijet smo i došli da naučimo i da shvatimo…

Premda živimo u materijalističkom društvu, kada dođemo u „zlatne godine“ ili nas zadesi bolest ili nemoć, počinjemo shvaćati da ono što je najvažnije u životu je topao i vedar osmijeh, pogled pun poštivanja, jednostavnost, dobrota, ljubav, dostojanstvo i čast…

Mi se trudimo pružiti upravo to.

Želimo da naši korisnici uživaju u toplini, lijepom okruženju, dobroti i slozi, naravno uz dobru njegu i dobru hranu, no nama je jako važno da i naši djelatnici budu dobro, ne možemo jedni bez drugih.

dom za starije zlatna jutra

Pružamo njegu po visokom standardu. Naše medicinske sestre su brižne, stručne i iskusne.

Socijalna radnica brižno i stručno obavlja svoj posao i radnu terapiju. Fizioterapeuti vrlo vješto rade na mobiliziranosti ljudi. Nije jedan slučaj da je korisnik otišao doma jer se oporavio.

Svi su vrijedni

Kuharice sa puno maštovitosti osmišljavaju jelovnik, osluškuju korisnike, uz to pazimo na dijete (žučne, dijabetes…) uz nadzor liječnice.

Spremačice osim što uredno čiste sobe i cijeli prostor, ukrašavaju stolove svježim cvijećem.

Kod nas je uvijek nešto novo.

Brinemo i o duhovnom zadovoljstvu, u prostorijama doma imamo i lijepu kapelicu, đakon čita bibliju, svećenik ispovijeda prije blagdana ili na poziv, te dijeli bolesničko pomazanje.

I ako još niste zainteresirani i ne trebate dom, svejedno raspitajte se, pogledajte…Sve će biti lakše kad problem dođe, bolest ili nemoć, vi već znate što želite…upoznati ste.

Ljudi obično ni ne razmišljaju o tome, a kad trebaju to je obično preko noći, brzo brzo, bilo gdje…

Ponekad ako nam izlječenje baš i ne ide, dane si možemo uljepšati ljubavlju, toplinom, ljubaznošću i srdačnošću.

To nam najviše i treba

Ljubav „liječi rane“